Az első helyezettek bemutatkozása

A rövid bemutatkozás a verseny nyerteseiről!

 

1. helyezett: Szűcs Barnabás

szucsbarnabas

 A Balatonfüredi Eötvös Loránd Általános Iskola 7. évfolyamos tanulója vagyok. A reál tantárgyak iránt érdeklődöm, különösképpen foglalkoztat a matematika és az informatika, középiskolai tanulmányaimat is ilyen irányban szeretném folytatni.

Szabadidőmben sokat a játszom a kedvenc játékaimmal (The Witness, SimCity). Családommal sokat utazunk, érdekes kiállításokra, színházi előadásokra járunk. Hobbiszerűen foglalkoztat a csillagászat és a programozás.
Örömmel vettem részt a Lovassy László Gimnázium általános iskolásoknak indított programozó szakkörén. Nagyon örülök, hogy a versenyen sikeresen szerepeltem, sokat tanultam a feladatok megoldása során. Köszönöm, hogy mindkettőn részt vehettem.

 

2. helyezett: Kardos Márton

kardosm

 Kardos Márton vagyok, a Nagyvázsonyi Kinizsi Pál Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulója. Örömömre szolgál, hogy immár másodszor vehetek részt eredményesen a Lovassy László Gimnázium általános iskolásoknak hirdetett informatikaversenyén. Nagyon érdekel az informatika, és a matematika, és örülök neki, hogy ezen verseny lehetőséget nyújtott számomra, hogy az informatikatudásomat is összemérhessem kortársaimmal. Az informatikán belül leginkább a programozás, és a nyílt forráskódú operációs rendszerek fejlesztése iránt érdeklődöm. Matematikai versenyeken is szoktam részt venni, általában jó eredménnyel. Szabadidőmben szívesen biciklizek kicsi falunk, Vigántpetend környékén, vagy dolgozok a saját operációs rendszer-projektemen. Tanulmányaimat jövő évben a Lovassy László Gimnázium informatika tagozatán fogom folytatni.

 

3. helyezett: Felber Gábor

felbergabor

Iskola: Litéri Református Általános iskola
Hobbim: Fűzfői Atlétikai Klub; U-16-ban kapus
Tervem: Lovassy Gimnázium Informatikai szak